avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alt proces penal cu luare in considerare probe audio
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alt proces penal cu luare in considerare probe audio

Am avut un proces penal legat de doi samsari de masini. Politistul de caz nu a vrut sa ia ca probe inregistrarile audio cu acestia, inregistrari care sunt total diferite de ceea ce au declarat la politie. Politistul a propus catre procuror clasarea, acesta a fost de acord, am facut plangere catre prim procuror si totusi procesul l'am pierdut, pe motiv ca nu e inselaciune deoarece samsarii au zis ca nu e masina lor!
Acum sunt la procesul civil cu ei, in care s'au luat in considerare probele audio. Se mai poate un nou proces penal pe inselaciune, in care sa fie luate in considerare probele audio?
Cel mai recent răspuns: Diamandi , utilizator 14:12, 27 Martie 2019
Daca fapta nu este infracțiune în penal nu aveti ce face.

În civil este altceva.
Ma gandeam ca poate exista o cale legala de a arata la procuratura ca probele audio, care sunt altceva decat ce au declarat la politie (deci si marturie mincinoasa), trebuiau luate in considerare de catre politistul de caz si ca ar trebui reluat procesul tot pentru infractiune...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca fapta nu este infracțiune în penal nu aveti ce face.

În civil este altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)
Procuror sef versus politist de caz. prioritate cine? Diamandi Diamandi Sunt parte (martorul reclamantului) intr-un caz cu doi samsari de masini. Am primit instiintare de la Parchet, de la Prim Procuror ca plangerea penala a fost ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar, politist in concediu Diamandi Diamandi Daca politistul de caz este in concediu eu nu pot studia dosarul penal aflat la politie? Nu il inlocuieste nimeni? Multumesc. (vezi toată discuția)