avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiere dosar, politist in concediu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiere dosar, politist in concediu

Daca politistul de caz este in concediu eu nu pot studia dosarul penal aflat la politie?
Nu il inlocuieste nimeni?
Multumesc.
Dacă știți nr de dosar, faceți cerere studiere dosar penal la procurorul care instrumentează cazul.
Cu aprobarea de la procuror mergeți la secție, și ridicați dosarul pentru studiu.
Fără aprobarea procurorului nu vi se eliberează dosarul, va spun din proprie experiența.
Am ordonanta de la procuror sa studiez dosarul dar am aflat ca politistul de caz este in concediu si nu stiu daca se poate studia dosarul fara el.
Daca nu este politistul, nu o sa puteti consulta dosarul.
Fix acelasi politist a fost si la procesul penal pe inselaciune, unde am pierdit in fata samsarilor de masini ca nu a vrut sa ia in considerare inregistrarile audio si a propus clasarea.
El spune ca este in concediu sj ca o sa imi comunice cand poate fi disponibil. Adica eu depind de el sa studiez dosarul iar daca el iar propune clasarea pe ce acuzatii au mai ramas, degeaba o sa mai studiez dosarul atunci.
Nu exista un politist care sa il inlocuiasca pe timpul concediului?
Fara el nu inteleg de ce nu se poate. Este un dosar si ar fi suficient sa fie cineva in incapere sa supravegheze ce fac, ca eu nu ca sa discut cu politistul vreau sa vad dosarul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)
Recurs la decizie procuror de clasare dosar penal Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari. Politistul de caz a propus clasarea, el nevrand sa ia ca probe inregistrarile audio din care reiesea clar ... (vezi toată discuția)
Alt proces penal cu luare in considerare probe audio Diamandi Diamandi Am avut un proces penal legat de doi samsari de masini. Politistul de caz nu a vrut sa ia ca probe inregistrarile audio cu acestia, inregistrari care sunt ... (vezi toată discuția)