avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate A987

Activitate A987

Se pare ca tot in instanta voi ajunge.
Stiu ce se face in localitatea ultimului domiciliu al decedatului. As vrea sa stiu daca pot merge cu un avocat din alta localitate. Da, costurile sunt mai mari (deplasare, cazare, etc), dar este un avocat in care am mare incredere. Multumesc.
Abia acum imi este mai clar. Multumesc pentru lamuriri.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Daca niciuna dintre partile interesate nu solicita bunul litigant, spre atibuire, acesta poate fi instrainat, prin licitatie publica.
b) vânzarea bunului în modul stabilit de coproprietari ori, în caz de neînţelegere, la licitaţie publică, în condiţiile legii, şi distribuirea preţului către coproprietari proporţional cu cota-parte a fiecăruia dintre ei.

Multumesc.
Cum este neintelegere, ramane varianta licitatiei publice. Dar, cine o face?
Multumesc. Cred ca am inteles.
Buna ziua.
Nu stapanesc termenii juridici si de asta va rog sa ma lamuriti "babeste".
Parintii au decedat, succesiunea este facuta. Dar unul dintre mostenitori nu doreste sa vindem proprietatile. Nemotivat. Ni s-a sugerat iesirea din indiviziune. Am citit si am inteles partial ce este. Dar, asta nu cred ca il obliga sa vindem. Degeaba stim cotele si care bucata a cui este, daca totul e blocat acolo. La un apartament de exemplu, nimeni nu cumpara o camera si 1/2 de hol. Nu e numai problema banilor ce ar veni, ci si problema banilor care pleaca. Platim impozite si alte cheltuieli degeaba. Nu obtinem nimic din nici o proprietate.