avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate zasul121

Activitate zasul121

Multumesc pentru raspuns. Puteti detalia pasi urmati ? Cerere in scris la asociatie cu nr de inregistrare , etc ?
Multumesc. Toti locatarii ultimului etaj am depus cereri cu fotografii catre asociatie pentru refacerea izolatiei. Aceasta a considerat ca peticirea este suficienta. Ultima izolare este veche de 16 ani si chiar si meseriasul a spus ca aici trebuie facut tot dar nu vrea asociatia. Ce putem face ?
Buna ziua,
In urma reclamatiei proprietarilor de apartamente de la ultimul etaj cu privire la infilitrari din cauza hidroizolatiei veche ( reabilitata in urma cu 16 ani ) , asociatia a decis repararea ( peticirea zonelor cu probleme ).

Fara o adunare generala sau alte consultari cu restul proprietarilor a adus o echipa formata din 2 oameni.

Acestia au inceput sa bata la usile proprietarilor de la ultimul etaj spunand ca ei vor petici dar peste o luna o sa ploua iar asa ca daca vor sa plateasca separat pot face lucrari mai de anvergura ( adica vor o spaguta ) .

Eu i-am refuzat insa asociatia ar fi trebuit sa refaca hidroizolatia complet sau sa aduca o echipa care sa garanteze ca peticirea va rezolva problemele cu infiltratiile.

Cine decide sa faca carpeli in locul reabilitarii complete a hidroizolatiei si in ce temei ?
Ce pot face astfel incat sa ma asigur ca lucrarile vor fi conforme, vor beneficia de garantie etc.