avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Iosam

Activitate Iosam

Buna ziua/seara!!!
In anul 2021 am montat centrala in apartament la et 9 din 10,cel care a tăiat țevile a pus dop și nu aerisitor(menționez faptul că nu am făcut-o cu intenția de a face rău ci pur și simplu nu mi-am dat seama că trebuie pus aerisitor).Anul acesta s-a lucrat la et 5 și ceilalți nu au mai avut căldură,menționez că până anul acesta a fost căldură pe coloana.
Între timp am montat aerisitorul cănd am auzit că e posibil sa fie din vina faptului că este acel dop.Cei de la etajul 10 au și ei centrala și când am cumpărat apartamentul era deja tăiată coloana.
Doresc să știu dacă este posibil sa fiu tras la răspundere pentru acest fapt,deoarece am înțeles că cei care nu au avut căldură nu doresc să plătească căldură pe 3 luni la camera care nu era.
Buna ziua!!In anul 2000 tatal meu a facut cerere de retrocedare a padurilor...pana in prezent nu a primit decat o suprafata de 6 hectare de gol alpin care si acelea i se cuveneau,dar padurea nu a fost inapoiata.Mentionez ca s-au facut nenumarate cereri la primarie si acest lucru nu s-a indeplinit.
Care ar fii demersurile pentru a reusi pana la urma sa ia padurea?