avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!!In anul 2000 tatal meu a facut cerere de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!!In anul 2000 tatal meu a facut cerere de retrocedare ...

Buna ziua!!In anul 2000 tatal meu a facut cerere de retrocedare a padurilor...pana in prezent nu a primit decat o suprafata de 6 hectare de gol alpin care si acelea i se cuveneau,dar padurea nu a fost inapoiata.Mentionez ca s-au facut nenumarate cereri la primarie si acest lucru nu s-a indeplinit.
Care ar fii demersurile pentru a reusi pana la urma sa ia padurea?
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
Iosam, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)
Care sunt demersurile pentru retrocedarea unei suprafete de padure? ichimconsta2BC ichimconsta2BC detin actul original de vanzare -cumparare,a unei suprafete de 6h padure,incheiat intre strabunica mea si socrul ei,in anul 1946. In calitate de mostenitor am ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate raven1382 raven1382 Va rog sa ma ajutati intr-o problema la care nu reusesc sa gasesc niste raspunsuri clare: Pentru o suprafata de teren de 4320 mp de padure nu s-a facut ... (vezi toată discuția)