detin actul original de vanzare -cumparare,a unei suprafete de 6h padure,incheiat intre strabunica mea si socrul ei,in anul 1946. In calitate de mostenitor am facut cerere la primarie pentru retrocedarea padurii,cu mai multi ani in urma,dar nu mi s-a retrocedat nimic,primaria imi da mereu raspunsuri ambigui. Ce pot face pentru a intra in posesia acestei paduri? Va multumesc anticipat.
Pai pana acum primaria (comisia locala) trebuia sa spuna alba sau neagra. Incercati un memoriu catre prefect prin care sa descrieti situatia (eventual sa precizati si numarul de inregistrare a cererii la comisia locala) si s-ar putea sa primiti un raspuns mai clar (de obicei, in astfel de cazuri, prefectura ia relatii de la comisia locala si transmite raspunsul petentului). Daca, totusi, nici pana acum comisia locala nu a solutionat cererea dvs, ii puteti obliga la emiterea unui raspuns in baza legii contenciosului administrativ (554/2004), ori introduceti o actiune in revendicare impotriva comisiei locale si judetene respective.