avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare paduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare paduri

In 1992 parintii mei au facut o cerere de retrocedare a 4 ha de padure. De atunci nu au primit nici un raspuns, cei de la primaria de care apartin nedand niciodata un raspuns clar. Intre timp padurea a fost defrisata, devenind teren arabil.
Ce trebuie facut spre a forta primaria sau pe cei responsabili de aceasta situatie?
Daca padurea a devenit teren arabil avem dreptul la despagubiri?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:23, 6 Februarie 2010
Introduceti actiune in revendicare in instanta, dovedind faptul ca ati formulat cerere in termen (atasati nr. de inregistrare), insa comisia locala nu s-a pronuntat in nici un fe. Va trebui sa depuneti la instanta dovada dreptului de proprietate pentru padure, ca si actele de stare civila. Dacaa ctiunea va va fi admisa, comisia locala va fi obligata sa va puna in posesie cu teren forestier (chiar d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare imobiliara in baza legilor funciare, scutire taxa timbru flaviusghita flaviusghita Sunt proprietarul unui teren forestier retrocedat legal in anul 1992, ulterior in 2004, comisia de retrocedari a retrocedat o parte din acest teren al meu ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)
Care sunt demersurile pentru retrocedarea unei suprafete de padure? ichimconsta2BC ichimconsta2BC detin actul original de vanzare -cumparare,a unei suprafete de 6h padure,incheiat intre strabunica mea si socrul ei,in anul 1946. In calitate de mostenitor am ... (vezi toată discuția)