avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care sunt demersurile pentru retrocedarea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care sunt demersurile pentru retrocedarea unei suprafete de padure?

detin actul original de vanzare-cumparare,a unei suprafete de 6h de padure,intocmit intre strabunica mea si socrul ei,in anul 1946. am depus cerere la primarie inainte de anul 2000,pentru retrocedare ,in calitate de mostenitor,insa nu am primit nimic nici in ziua de azi.Ce pot face?pentru a intra in posesie.la primarie mi se dau raspunsuri ambigui.Va multumesc pentru lamuriri.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:18, 17 August 2011
Notificati Comisia locala sa va solutioneze cererea de reconstituire a dreptului de proprietate inregistrata sub nr. X din data Y.
In cazul in care nu primiti raspuns in termen de 30 de zile puteti formula o actiune de "obligatie de a face" prin care sa solicitati obligarea comisiei locale sa intocmeasca documentatia prealabila emiterii titlului de proprietate si sa o inainteze Comisiei judetene in vederea emiterii titlului de proprietate (asta in cazul in care ati atasat cererii toate documentele necesare recnstituirii). Puteti solicita prin aceasta actiune si obligarea Comisiei la plata de daune cominatorii/zi intarziere de la data ramanerii definitive a hotararii pana la data indeplinirii efective a obligatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt demersurile pentru retrocedarea unei suprafete de padure? ichimconsta2BC ichimconsta2BC detin actul original de vanzare -cumparare,a unei suprafete de 6h padure,incheiat intre strabunica mea si socrul ei,in anul 1946. In calitate de mostenitor am ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren agricol catre biserica Ada30teo Ada30teo Daca am aprobarea comisiei judetene de retrocedare a unei suprafete de 10 ha pt parohie care sunt etapele pe care trebuie sa le realizez pentru ca biserica sa ... (vezi toată discuția)