avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Va rog sa ma ajutati intr-o problema la care nu reusesc sa gasesc niste raspunsuri clare:

Pentru o suprafata de teren de 4320 mp de padure nu s-a facut cerere de retrocedare dupa legea 1 din 2000, iar respectiva suprafata , prin intermediul primariei locale, se vrea a fi cedata catre un alt posesor de padure drept despagubire pentru un alt loc. De precizat faptul ca la parcela respectiva bunicul are acte doveditoare ce atesta faptul ca a cumparat parcela repectiva inainte de 1990, si a depus o cerere de retrocedare in 2009 august(putin cam tarziu) cu numar de inregistrare.
Se mai poate face ceva pentru recuperarea parcelei respective?

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)