Buna ziua! Am cumparat in 1990 un apartament de la intreprinderea la care lucram atunci. In contract a fost trecuta ca si cumparator, din eroare si fosta mea sotie. La data cumpararii, hotararea de divort era pronuntata, iar fosta sotie nu a semnat actul. Cum pot corecta aceasta eroare? In instanta printr-o actiune in constatare? Daca da, va trebui sa platesc taxa de timbru la valoarea apartamentului? Multumesc!
Pe data de 13.12.2012 am obtinut o hotarare de inmatriculare a autoturismului fara plata taxei auto. Cand am mers sa inmatriculez masina, au observat ca se gresise o litera din seria de la sasiu. Am facut o actiune de indreptare eroare materiala si in data de 7.02.2013 instanta a hotarat indreptarea erorii. Pana azi nu am primit comunicarea. Se poate face recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Daca astept 17 zile de la comunicare este clar ca o sa ajung undeva dupa 15 martie. Atunci, aceasta hotarare o sa mai produca vreun efect? O sa imi mai pot inmatricula masina fara plata taxei?