avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghe titeica

Activitate Gheorghe titeica

Va multumesc, nu lucrez momentan in Romania, eu plecam periodic in strainatate,unde am si resedinta permanenta a acelei tari.

Alexandra Dogaru a scris:

Da, ideal ar fi sa depuneți o caracterizare de la locul de munca

As putea duce o caracterizare instantei? De unde as putea sa o obtin? Mentionez ca am si un minor in grija in urma unei hotarari judecatoresti.

Trebuie pregătită o apărare corespunzătoare.
La individualizarea pedepsei, instanța va tine cont de atitudinea pe care ati avut-o in faza de urmărire penală, precum și de faptul ca nu aveți antecedente penale.

Nu am ,sper sa se poata.

Duca Oana a scris:

Se poate. Daca spuneti ca nu aveti fapte inscrise in cazierul judiciar, da.

Fapta am facut o acum 5 ani...stiu ca tot facuta e ....as putea scapa doar cu suspendare?

Atunci înseamnă că, urmează să vi se comunice rechizitoriul și termenul în care puteți formula cereri și excepții în faza camerei preliminare.

Mi s a spus ca il inainteaza in instanta,inca nu apare pe site ul judecatoriei, nu am fost citat,nu am formulat nimic.

Acest refuz se practica la nivelul parchetului.
Ati spus ca dosarul a ajuns in instanța.
Va întrebam dacă ati formulat cereri și excepții in faza camerei preliminare pentru ca, după emiterea rechizitoriului și pana la judecată in fond, mai exista și faza camerei preliminare.

Am incercat sa semnez un act de recunoastere a vinovatiei ,Insa procurorul a refuzat sa il semneze

Bună ziua!
Ati formulat cereri și excepții în faza camerei preliminare?
Chiar dacă ati recunoscut fapta, anumite încălcări ale legii pot duce la restituirea dosarului către parchet.
Pentru o apărare corespunzătoare trebuie studiat dosarul.

Sunt urmarita penal intr un dosar de contrabanda cu tigari,mai precis 80 de cartuse de tigari ,gasite in casa ,nu am antecedentse penale,iar prejudiciul l.am achitat ,recunoscand fapta, Astept sa fiu judecat,dosarul inaintandu se instantei, ce s ar putea intampla? Multumesc