Buna .. Nu stiu e o poveste complicata..mi-a murit bunica acum 4 ani de ziua..iar eu am crescut sub ochii buniciilor,..dupa m am imbolnavit si a trebuit sa raman la parinti ca bunicul era la munca..Nu m-a a fectat atat de mult..moartea bunii aveam doar 10-11 ani . Iar acum a 14 ani . Si sunt multe porbleme in familie.Tata bea ne injura de morti pe mine si pe mama..fratele meu are aceleasi gesturi ca si tatal meu.. Ma injura.intr o zii m a facut curva..adica mereu,mereu in fiecare zii..acelasi lucuru face.Eu m-am saturat..duc o viata grea..Am vrut sa plec la bunicul meu.iar pe bunicul meu il ameninta cu bataia,ca da foc ca face el multe. De cand lucreaza cu tiganii vorbeste foarte urat.. A spar geaul de la vitrina.. a spart televizorul.. Si intr -o zii acum un an.. tatal meu m a agresat fizic..inca sunt virgina..doar ca m a agresat. Mama nu la reclamat la politie..si inca imi e frica de el. ! Am o relatie cu un baiat,care imi e alaturi,ma sprijina,ma invata de bine. ! Mi-a zis ogramada de lucuri despre viata.. Si da m-am maturizat..Doar ca am de cand sa ma mut la el..El este responsabil pentru prob;eme.. ! Va rog da ti un sfat.. numai pot :(