Buna .. Nu stiu e o poveste complicata..mi-a murit bunica acum 4 ani de ziua..iar eu am crescut sub ochii buniciilor,..dupa m am imbolnavit si a trebuit sa raman la parinti ca bunicul era la munca..Nu m-a a fectat atat de mult..moartea bunii aveam doar 10-11 ani . Iar acum a 14 ani . Si sunt multe porbleme in familie.Tata bea ne injura de morti pe mine si pe mama..fratele meu are aceleasi gesturi ca si tatal meu.. Ma injura.intr o zii m a facut curva..adica mereu,mereu in fiecare zii..acelasi lucuru face.Eu m-am saturat..duc o viata grea..Am vrut sa plec la bunicul meu.iar pe bunicul meu il ameninta cu bataia,ca da foc ca face el multe. De cand lucreaza cu tiganii vorbeste foarte urat.. A spar geaul de la vitrina.. a spart televizorul.. Si intr -o zii acum un an.. tatal meu m a agresat fizic..inca sunt virgina..doar ca m a agresat. Mama nu la reclamat la politie..si inca imi e frica de el. ! Am o relatie cu un baiat,care imi e alaturi,ma sprijina,ma invata de bine. ! Mi-a zis ogramada de lucuri despre viata.. Si da m-am maturizat..Doar ca am de cand sa ma mut la el..El este responsabil pentru prob;eme.. ! Va rog da ti un sfat.. numai pot :(
Buna ziua,
Nu stiu ce varsta aveti dumneavoastra si baiatul respectiv
Va sfatuisc sa va adresati intai directiei pentru ocrotirea minorului si sa aratati cele expuse aici
Sa cereti in instanta un ordin de protectie fata de tata si de frate
Ar fi ideal sa va mutati cu bunicul ca amenintarile sunt vorbe. Dati imediat telefon la 112 daca va mai ameninta sau va agreseaza.
Mergeți la Direcția pentru Protecția Copilului și sesizați situația. Mutarea la prietenul dvs nu este o soluție, deoarece el va fi pasibil de pedeapsă pentru relația cu dvs, care sunteți minoră.