avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate mirrey

Activitate mirrey

Răspuns la discuția luare in spatiu concubin
In concluzie, singura posibilitate este actiunea in instanta pentru evacuare? Si prin aceasta actiune i se anuleaza si domiciliul?
Va rog mult sa-mi spuneti care ar fi procedura legala pentru anularea domiciliului? Daca e nevoie voi apela si la justitie? Nu mai vreau sa aiba domiciliul la adresa mea pentru ca risc sa dorm prin vecini... practic vreau sa i se anuleze cartea de identitate, permis conducere etc. a fost foarte rapid in 2 luni si-a schimbat toate actele.

Va rog mult, am nevoie de ajutor !!!!!
Multumesc din suflet, deci se poate rezolva doar la Politie prin retragerea declaratiei de luare in spatiu? si prin asta i se anuleaza domicilul de la adresa mea? Scuze, dar vreau sa procedez bine sa nu ma trezesc cu surprize, in seara cand a venit politia el a dormit in casa iar eu la cunostinte, ca avea domiciliu stabil....#-o
Buna seara !

Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a fost anuntata politia dar avand domiciliul stabil in apartamentul meu l-am putut evacua, pana la urma o plecat de buna voie, va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara procedura de evacuarea si ce solutie exista pentru a nu mai avea domiciliul la mine.

Multumesc mult.