Va rog mult sa-mi spuneti care ar fi procedura legala pentru anularea domiciliului? Daca e nevoie voi apela si la justitie? Nu mai vreau sa aiba domiciliul la adresa mea pentru ca risc sa dorm prin vecini... practic vreau sa i se anuleze cartea de identitate, permis conducere etc. a fost foarte rapid in 2 luni si-a schimbat toate actele.
Multumesc din suflet, deci se poate rezolva doar la Politie prin retragerea declaratiei de luare in spatiu? si prin asta i se anuleaza domicilul de la adresa mea? Scuze, dar vreau sa procedez bine sa nu ma trezesc cu surprize, in seara cand a venit politia el a dormit in casa iar eu la cunostinte, ca avea domiciliu stabil....#-o
Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a fost anuntata politia dar avand domiciliul stabil in apartamentul meu l-am putut evacua, pana la urma o plecat de buna voie, va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara procedura de evacuarea si ce solutie exista pentru a nu mai avea domiciliul la mine.