Va multumesc pentru raspunsuri! Din pacate, vanzatorul refuza sa ne dea banii inapoi, sustinand ca el a mers 200 km cu ea si nu a avut aceste probleme, desi la noi au aparut dupa mai putin de 91km, iar masina este in aceeasi stare in care am cumparat-o. Vom merge mai departe prin a contacta un avocat.
Da, am intrebat. Avem si anuntul de pe OLX unde scrie: "Dacia sandero stare absolut noua...GARANTIE PANA IN 2022
Este fabricata in 2019 luna mai."
La toate discutiile cu proprietarul am fost prezenta eu si prietenul meu.
Nu, in anuntul online era doar mentionat anul 2019, numar de km, nimic din care sa se inteleaga ca ar fi fost avariata inainte. Mentionez ca in poze si in realitate nu parea sa fi fost implicata intr-un accident, nici maca mecanicul nu si-a dat seama de asta, iar proprietarul tot spunea ca este ca noua.
Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km.
Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la service inainte sa o cumpar, iar mecanicul nu a descoperit nimic suspicios.
Am incheiat contractul de vanzare cumparare. Dupa aproape o saptamana de folosire au inceput sa apara martori rosii in bord, iar masina tura singura fara a actiona acceleratia.
Am duso la o reprezentanta unde iara nu au gasit nimic. Am verificat masina pe CarVertical, si acolo sunt afisata poze cu masina semnificativ avariata in fata.
Acesta nu exte considerat un viciu ascuns? Cum procedez? As vrea banii inapoi.
Nu au trecut inca 30 de zile.