avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masina SH cumparata si apoi au aparut probleme
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Masina SH cumparata si apoi au aparut probleme

Buna ziua,

Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km.
Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la service inainte sa o cumpar, iar mecanicul nu a descoperit nimic suspicios.

Am incheiat contractul de vanzare cumparare. Dupa aproape o saptamana de folosire au inceput sa apara martori rosii in bord, iar masina tura singura fara a actiona acceleratia.

Am duso la o reprezentanta unde iara nu au gasit nimic. Am verificat masina pe CarVertical, si acolo sunt afisata poze cu masina semnificativ avariata in fata.

Acesta nu exte considerat un viciu ascuns? Cum procedez? As vrea banii inapoi.
Nu au trecut inca 30 de zile.
Ultima modificare: Joi, 13 August 2020
BusuiocRoxana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalin.V , utilizator 07:22, 10 Octombrie 2022
Ați cumpărato de la o persoană fizică ? Ați cumpărato în urma unui anunț onlime ?
Buna ziua,
Am cumparat-o de la o persoana fizica gasita in urma unui anunt online,
În anunțul online scria că mașina a fost avariată ? Dacă orice aspect din anunț referitor la situația mașinii era fals, se poate face o plângere pentru înșelăciune. Spuneți asta vânzătorului și poate că vă dă banii înapoi......în mod amiabil.
Nu, in anuntul online era doar mentionat anul 2019, numar de km, nimic din care sa se inteleaga ca ar fi fost avariata inainte. Mentionez ca in poze si in realitate nu parea sa fi fost implicata intr-un accident, nici maca mecanicul nu si-a dat seama de asta, iar proprietarul tot spunea ca este ca noua.
Este de inteles ca vanzatorul sa pretinda ca este "ca noua",dupa inlocuirea pieselor,subansamblurilor deteriorate in urma evenimentului rutier
Staruiti verificarea la CarVertical sa aflati detalii relevante,inclusiv perioada cand a avut loc evenimentul rutier soldat cu pagube materiale iar in baza probelor puteti sa ridicati pretentii

Alte discuții în legătură

Autoturism avariat din reprezentanta emilrst emilrst Buna, In urma cu un an am cumparat o masina rulata de la o reprezentanta auto din tara, dealer autorizat a marcii pe care am cumparato. Masina nu a fost ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu masina nitaflori1 nitaflori1 am cumparat o masina acum 2 ani cu 27.500 km iar acum am aflat ca masina avea 82.700 km cu 2 luni inainte de a o cumpara eu din baza de date a ... (vezi toată discuția)
Masina sh. yoga yoga am vandut o daci logan an fab. 2007.cumparatorul din capitala eu vanzatorul din provincie.am primit banii am dat masina in stare perfecta de functionare.in 80 ... (vezi toată discuția)