avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autoturism avariat din reprezentanta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autoturism avariat din reprezentanta

Buna,

In urma cu un an am cumparat o masina rulata de la o reprezentanta auto din tara, dealer autorizat a marcii pe care am cumparato.
Masina nu a fost noua, aproximat sub 15000km si in garantie din fabrica (si acuma este in garantie).

In urma cu aproximativ o saptamana, 1 an dupa achizitie am incepeut sa observ unele nereguli cu masina si am mers la un specialist independent care a constat at ca masina fusese avariata si reparata, lucru ce nu era mentionat in anuntul masinii si dealerul nu a mentionat acest fapt cand l-am intrebat daca a fost avariata mi-a spus ca nu, am fost insotit de un prieten cand a avut loc aceasta conversatie chiar in reprezentanta. Noroc am avut ca am facut poze cu masina inainte sa o preiau si in cateva se poate observa ca ar fi o problema si ca masina era asa cand am preluato.
Kilometrii la fel erau dati in spate, in realitate masina avand putin peste 30.000 cand am cumparato.

Inca nu am contact reprezentanta, dar nu stiu metoda de abordare, daca se poate face dreptate pe cale legala sau nu.

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata si apoi au aparut probleme BusuiocRoxana BusuiocRoxana Buna ziua, Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km. Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la ... (vezi toată discuția)
Nereguli la service-ul auto aysel8993 aysel8993 Buna ziua , numele meu este Alexandru si am mare nevoie de cateva informatii pentru o reclamatie sunt proprietarul unei masini marca volvo v 50 ,in urma cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract dealer auto loredanadiana loredanadiana Buna ziua! In data de 22. 08. 2012, am incheiat cu o societate din Bacau (dealer auto) un contract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui autoturism ... (vezi toată discuția)