avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nereguli la service-ul auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nereguli la service-ul auto

Buna ziua , numele meu este Alexandru si am mare nevoie de cateva informatii pentru o reclamatie
sunt proprietarul unei masini marca volvo v 50 ,in urma cu aproximativ 4 luni masina a fost avariata destul de rau in parcare .....am dus-o in service [editat de admin] masina a fost reparata intr-un final ,cand am fost sa o vad stopul dreapta care a fost inlocuit arata groaznic cu mizeri si mici zgarieturi in el etc ..in nici un caz nu parea nou asa cum ziceau cei de acolo ...au zis ca asa a venit din fabrica si ca incearca sa vb la garantie sa vada daca se poate face ceva ...intrebarea mea este daca ei nu fac nimic , eu ce pot sa fac ? se poate rezolva ceva daca fac o reclamatie la ANPC ?
Va multumesc foarte mult , si astept un raspuns urgent va rog
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Ce pot face in aceasta situatie ? aysel8993 aysel8993 buna ziua . in data de 23 aprilie 2011 mi.am gasit autoturismul marca volvo v50 avariat in fata porti. in urma sesizarilor de la politie a fost gasit vinovatul ... (vezi toată discuția)
Refuz reparatie casco george_valentin george_valentin Buna ziua, Sunt proprietarul unei polite casco \"premium\" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta ... (vezi toată discuția)
Ce fac dacă nu am martori când un individ îmi tamponează mașina, modifică poziția mașinii lui și nu am nicio dovada că m-a lovit? Catalin9871 Catalin9871 Salut, am nevoie va rog frumos de o parere. Azi eram in parcarea unui hipermarket si urma sa ies din locul de parcare in strada (cu spatele). Pe cealalta ... (vezi toată discuția)