avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am luat teapa cu masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am luat teapa cu masina

am cumparat o masina acum 2 ani cu 27.500 km iar acum am aflat ca masina avea 82.700 km cu 2 luni inainte de a o cumpara eu din baza de date a reprezentantiei(DACIA SANDERO motorina).Am facut reclamatie la OPC cat si la politie.Ce trebuie sa fac mai departe?#-o
Mentionez ca pe factura de vanzare,vanzatorul nu a scris nr de km iar pe cartea de garantie a masini nu este notat absolut nimic(data ,beneficiar,revizii). Masina fabricata in 2011(ianuarie):angry:
Cel mai recent răspuns: Andrei Andrei , Alte profesii 14:02, 7 Mai 2014
De la cine ați cumpărat autoturismul?
In cazul achizitiei de auto sh se impune anterior demararii incheierii actelor sa se execute verificare/
inspectie in unitate specializata
OPC nu poate solutiona astfel de plangeri avand in vedere ca dv sunteti unicul responsabil pentru asumarea raspunderii achizitiei bunului mobil in forma si starea de la momentul achizitiei
Daca apreciati util si necesar puteti evenual sa analizati varianta solutionarii in instanta , care insa nu va garanteaza hotarare favorabila
Din punctul meu de vedere verificarea trebuia facuta inainte de a cumpara masina, asa era normal.
Inainte de a da banii pe masina trebuie facuta o verificare amanuntita, e clar ca nu il putem crede pe cuvant pe vanzator pentru ca poate minti.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
Andrei Andrei, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata si apoi au aparut probleme BusuiocRoxana BusuiocRoxana Buna ziua, Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km. Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la ... (vezi toată discuția)
Revizie obligatorie? Anca Puma Anca Puma As vrea sa stiu daca este obligatorie revizia la un an, pt o masina noua, adica cumparata acum un an ( Logan- an fabr. 2013) Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract v-c dacia logan, km dati inapoi de intermediar ContSters346864 ContSters346864 Buna seara, Am cumparat zilele trecute o masina Dacia Logan 2007-98600km de la un intermediar, al doilea proprietar al masinii de 2 sapt. Totul mergea ... (vezi toată discuția)