avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan1988

Activitate Razvan1988

Ma întrebam dacă pot sa ii dau în judecata , pentru ca nu am primit înștiințare ca nu se va furniza apa , ci doar un program pe timp.de vara , pe care ei.nu ii respecta. Eu chiar vreau sa ajung în instanta numai ca nu știu dacă voi avea vreun câștig de cauza.am 14 zile fără apa , 14 reclamații la ei , anrsc , anpc, ministerul apelor , apele romane.
Mulțumesc. Am făcut acum sesizare și anrsc
Bună seara. As putea da în judecata firma ,, Apa Vital,, întrucât nu mi-a furnizat apa timp de 13 zile??am facut sesizari la ei și anoc , nu au răspuns,
Aveți dreptate.am avut două popriri însă.am terminat în februarie 2020 una și cealaltă în iunie 2020.banca mia oprit în iulie.si de fiecare data la poprire îmi oprea angajatorul suma de bani.am documentele cum am terminat.pot. sa dau in judecata banca pentru abuz???

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Probabil aveti o poprire pentru ceva datorii; altfel este putin probabil sa vi se opreasca o suma. Cereti extras sa vedeti unde s-au dus banii. Eventual trimite-mi o copie dupa extras si poate aflam mai repede destinatia baniilor decat banca:)

Razvan1988 a scris:

Banca mia colectat o sumă de bani.am trimis mail și mi-au răspuns după 30 zile că mai durează verificarea contului pentru a-mi putea spune cauza colectării .ce pot sa fac in acest sens?

Banca mia colectat o sumă de bani.am trimis mail și mi-au răspuns după 30 zile că mai durează verificarea contului pentru a-mi putea spune cauza colectării .ce pot sa fac in acest sens?