avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca mia colectat o sumă de bani.am trimis mail și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca mia colectat o sumă de bani.am trimis mail și mi-au răspuns ...

Banca mia colectat o sumă de bani.am trimis mail și mi-au răspuns după 30 zile că mai durează verificarea contului pentru a-mi putea spune cauza colectării .ce pot sa fac in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 06:41, 21 August 2020
Probabil aveti o poprire pentru ceva datorii; altfel este putin probabil sa vi se opreasca o suma. Cereti extras sa vedeti unde s-au dus banii. Eventual trimite-mi o copie dupa extras si poate aflam mai repede destinatia baniilor decat banca:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
gi-jane2, moderator
Aveți dreptate.am avut două popriri însă.am terminat în februarie 2020 una și cealaltă în iunie 2020.banca mia oprit în iulie.si de fiecare data la poprire îmi oprea angajatorul suma de bani.am documentele cum am terminat.pot. sa dau in judecata banca pentru abuz???

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Probabil aveti o poprire pentru ceva datorii; altfel este putin probabil sa vi se opreasca o suma. Cereti extras sa vedeti unde s-au dus banii. Eventual trimite-mi o copie dupa extras si poate aflam mai repede destinatia baniilor decat banca:)

Razvan1988 a scris:

Banca mia colectat o sumă de bani.am trimis mail și mi-au răspuns după 30 zile că mai durează verificarea contului pentru a-mi putea spune cauza colectării .ce pot sa fac in acest sens?

Trebuie vazut unde s-a dus suma; daca aveti hartie de la executor cu inchiderea procesului executional (popririi) etc. Nu prea opresc bancile sumele asa din senin :)
Daca se dovedeste ca nu are nici o baza retinerea facuta, puteti actiona banca pentru abuz / rea gestionare a baniilor.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu nykolla nykolla Buna ziua,am si eu o nelamurire...sotul meu are o datorie de 4000 la firma Eurolins,zilele trecute mergand la banca sa isi scoata salariul a descoperit ca nu ... (vezi toată discuția)