avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

Buna ziua,am si eu o nelamurire...sotul meu are o datorie de 4000 la firma Eurolins,zilele trecute mergand la banca sa isi scoata salariul a descoperit ca nu mai are nimic in cont deorece aceasta firma ia oprit tot salariul,are voie sa opreasca toata suma?nu trebuia o treime din ce intra in cont?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013
nykolla, utilizator
Cel mai recent răspuns: nykolla , utilizator 15:19, 11 Septembrie 2013
IFN Euroline nu poate opri nimic de capul ei, verificati si fluturasul de salariu daca sunt trecute popririle. Daca retinerea nu apartine firmei la care lucrati, probabil ca atunci bancii la care aveti cont si cu care Euroline colaboreaza (Bancpost). Oricum e un abuz si nu trebuie sa-l lasati nepedepsit. Si da, pt un singur creditor poprirea e de 1/3 din veniturile salariale.
la servici nu ia venit nici o instiintare de poprire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost înștiințat de către banca ca am o poprire ... Andrei1510 Andrei1510 Buna ziua, am fost înștiințat de către banca ca am o poprire și deja mi s-au retras niște bani de pe cont. Întrebarea mea ar fi, luna viitoare când ... (vezi toată discuția)