avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii 2 propiri de acelasi executor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

2 propiri de acelasi executor

Buna ziua !
Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %?
Acum 20 de zile am primit notificare de la banca ca conturile mele au fost blocate de catre executor. In acelasi timp am primit instiintare de la firma ca mia venit retinere de 30%. OK am zis sa imi opreasca 30% dar firma imi vireaza salarul pe card, si firma imi da mai putini bani cu 30% dar cand intra in cont si ma duc la ghiseu sa scot banii nu mii da pe toti din 485.33 ron diferenta de salar am putut scoate 270 ron. De ce ??? din moment ce mia oprit din salar de ce sa imi opreasca si din cont?????
Cel mai recent răspuns: theeyebt , utilizator 17:21, 20 Iulie 2014
trebuie verificat deca este vorba despre 1 sau 2 popririi. Daca este vorba numai despre o singura poprire, procentul este de 30 % din venitul net. societatea a retinut suma (se poate verifica pe statul de plata) si a virat mai putin la banca. Banca nu poate retine numai o parte din poprire, deoarece de regula atunci cand primeste instiintare de infiintare a poprii este anuntata pentru intreaga suma. Verifica-ti la societate cel mai bine.
am intrebat la firma si mia zis ca au retinut 30% si ca este doar de o propire, si ca restul banulor au virat pe card dar la banca cand am fost sa scot miau zis ca e contul blocat si ca imi poate da suma de pe card mai putin cu 30 %

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)