Am si eu o problema cu o masina achizitionata acum cativa ani.
Masina era inmatriculata pe judetul Mures. (proprietarul A)
A fost cumparata de o alta persoana din jud Valcea, prin contract de vanzare cumpare - dat fiind faptul ca pe acea vreme exista o taxa de mediu care depasea valoarea masinii - aceasta persoana din Valcea a decis sa nu o inmatriculeze (masina este si in prezent doar la impozit trecuta in jud VL) - o sa ii spunem persoana B
Mentionez ca pe certificat este scris si semnat "Instrainat catre persoana B"
La randul meu, am luat aceasta masina (mare greseala) neputand sa o inmatriculez din motivele mentionate mai sus (Persoana C sunt eu)
Ulterior, pentru ca masina prezenta diverse probleme, mi s-a oferit o suma de bani pentru ea, sub pretextul ca masina va fi luata pentru piese (persoana D), urmand ca apoi sa se faca "Actele" intre acest individ (care ar lua-o pentru piese, D) si persoana B (proprietar la Fisc)
Pentru ca suntem in Romania si cuvantul nu reprezinta nimic, acest individ D a dat masina mai departe catre o alta persoana din jud Sibiu - Persoana E
In prezent, persoana pe care am denumit-o ca si B doreste sa o scoata de la impozit, iar de aici incep nedumeririle.
Acest individ B doreste sa-imi vanda intr-un final acest autovehicul (fictiv) care Dzeu stie pe unde mai e, ca eu apoi sa "imi rezolv" problema.
Care ar fi pasii de urmat pentru a transcrie masina pe numele noului proprietar E si pentru a o scoate de la impozit de la persoana B?
LE: Cartea vechiculului si certificatul de inmatriculare nu se mai afla in posesia mea.