Bună ziua, în urma cu 7 zile mi. A fost suspendat permisul de conducere pe motivul depășire pe culoarea roșie a semaforului. Nu am fost de acord să semnez și mi-au dat dovada 15zile. PE DOVADA SCRIE SCRIE EX : NO1550
IAR PE PROCESUL VERBAL PE CA RE L. AM PRIMIT PRIN POSTA SCRIE : NO 1551. Și unele mențiuni modificate. Ideea este ca era verde când am trecut și am depășit regulamentar chiar dacă era linie continua era drum în lucru pe partea mea nu aveam încotro. Va rog dacă ma puteți ajuta cu o sugestie. Mulțumesc anticipat
Bună seara, am pus un telefon la vânzare pe Olx.ro, între timp Î-mi da mesaj pe whatsapp o persoana ca vrea sa cumpere dar să-l trimit prin olx livrare (o modalitate noua de livrare și gratuita) doar se folosea de pretextul asta. După care mi-a trimis un link ca a plasat comanda etc și acolo Î-mi cerea datele cardului cvv și soldul contului (adică vroia tot ce am în cont)
Ideea este ca eu m-am prins ca e înșelătorie și nu am băgat.
Am cautat site-ul a fost hostat în Rusia cu ajutorul vpn. Ului etc.
Acum întreb dacă este cineva în domeniu, se poate găsii persoana respectiva? Nu vreau ca alții sa pățească o asa nenorocire. Mulțumesc anticipat.
Bună ziua, în urma 6 zile am încheiat contractul la locul anterior de munca. Perioada lucrata a fost de 2 luni și 20zile. În zilele acestea nu am utilizat concediul de odihna. Iar acum la sfârșit mi sa spus ca nu mai am de luat nici un bănuț. Totul a fost în parametrii legali di partea mea cu preaviz de 20zile. Va rog frumos sa. Mi spune. Ți dacă am dreptul la acele zile sa mi se plătească. Mulțumesc!