avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, în urma cu 7 zile mi. A fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, în urma cu 7 zile mi. A fost suspendat permisul ...

Bună ziua, în urma cu 7 zile mi. A fost suspendat permisul de conducere pe motivul depășire pe culoarea roșie a semaforului. Nu am fost de acord să semnez și mi-au dat dovada 15zile. PE DOVADA SCRIE SCRIE EX : NO1550
IAR PE PROCESUL VERBAL PE CA RE L. AM PRIMIT PRIN POSTA SCRIE : NO 1551. Și unele mențiuni modificate. Ideea este ca era verde când am trecut și am depășit regulamentar chiar dacă era linie continua era drum în lucru pe partea mea nu aveam încotro. Va rog dacă ma puteți ajuta cu o sugestie. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Comicomimiu69 , utilizator 14:03, 24 Aprilie 2021
Daca considerați ca aveți dreptate puteți contesta.
Este legal sa se schimbe NO de proces verbal sa nu coincidă cu cel de pe dovada?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca considerați ca aveți dreptate puteți contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal AsterX AsterX Buna! Sambata 19 aprilie am primit o amenda de 340lei si suspendare permis pe 30 zile + dovada inlocuitoare permis de 15 zile pentru trecerea pe culoare ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului hombre2222 hombre2222 buna seara!! in data de 22.11.2009,pe cand ma deplasam la locul de munca, am intrat intr-o intersectie chiar in momentul in care semaforul electric se schimba ... (vezi toată discuția)