Pentru a schimba sediul social al unui SRL ce documente ar trebuie sa depun? Mentionez ca este o firma taxi, activitate in afara sediului social ,
3 actionari si noul sediu este in acelasi judet.Se pot depune actele de catre noi fara sa mai platim onorariul de 600 ron care a fost cerut ?
Va multumesc! Merg acum la banca sa mai intreb inca o data....asa imi trebuie daca nu sunt atenta si nu cunosc fff bine termenii bancari...ideea e ca as dori sa fac cartea funciara pentru a-l vinde si nu stiu daca acest credit ma incurca cu ceva....
da ....acum citesc atent….
1.Imprumutatul este de accord sa garanteze plata integrala ,exacta si la timp a Obligatiilor financiare cu :
(A) o ipoteca imobiliara,deplina si neafectata de conditii ,asupra;(i)IN PATRIMONIUL ACESTUIA IN PERIOADA CUPRINSA INTRE DATA INCHEIERII CONTRACTULUI BUNURILOR MOBILE ALE IMPRUMUTATULUI CU O VALOARE DE PESTE 500 LEI EXISTENTE IN PATRIMONIUL ACESTUIA IN PERIOAD CUPRINSA INTRE DATA INCHEIERII CONTRACTULUI SI DATA ACHITARII INTEGRALE A TUTUROR OBLIGATIILOR FINANCIARE;(ii) TUTUROR CREANTELOR (DREPTURILOR DE INCASARE ) DECURGAND DIN ACTIVITATEA SA PROFESIONALA IN LEI SI IN VALUTA CARE CONSTITUIE SURSA EVALUARII , ACORDARII SI MENTINERII CREDITULUI SAU DECURGAND DIN ORICE ACTIVITATE PROFESIONALA DESFASURATA DE IMPRUMUTAT(SUB REZERVA CA, PANA LA INTERVENIREA UNUI CAZ DE NEINDEPLINIRE,.....
Buna seara,
As avea o intrebare: am un credit la banca care nu este ipotecar si vreau sa fac o carte funciara a unui imobil pe care il detin.Pe acest document(carte funciara )apare aceasta datorie a mea?
Intreb deoarece ori eu nu stiu bine ce credit am facut ori asa sunt acum creditele ..dupa ce am luat creditul la cateva zile am primit un email caruia nu i-am dat importanta la momentul acela...era ceva legat de Registrul National de Publicitate Imobiliara...