avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara, As avea o intrebare: am un credit la banca ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara, As avea o intrebare: am un credit la banca care nu ...

Buna seara,
As avea o intrebare: am un credit la banca care nu este ipotecar si vreau sa fac o carte funciara a unui imobil pe care il detin.Pe acest document(carte funciara )apare aceasta datorie a mea?
Intreb deoarece ori eu nu stiu bine ce credit am facut ori asa sunt acum creditele ..dupa ce am luat creditul la cateva zile am primit un email caruia nu i-am dat importanta la momentul acela...era ceva legat de Registrul National de Publicitate Imobiliara...
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
vali19815, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 10:28, 28 August 2020
Ce scria în email? Dar în contract? La secțiunea Garanții?
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
Cristina Filimon, Avocat
da ....acum citesc atent….
1.Imprumutatul este de accord sa garanteze plata integrala ,exacta si la timp a Obligatiilor financiare cu :
(A) o ipoteca imobiliara,deplina si neafectata de conditii ,asupra;(i)IN PATRIMONIUL ACESTUIA IN PERIOADA CUPRINSA INTRE DATA INCHEIERII CONTRACTULUI BUNURILOR MOBILE ALE IMPRUMUTATULUI CU O VALOARE DE PESTE 500 LEI EXISTENTE IN PATRIMONIUL ACESTUIA IN PERIOAD CUPRINSA INTRE DATA INCHEIERII CONTRACTULUI SI DATA ACHITARII INTEGRALE A TUTUROR OBLIGATIILOR FINANCIARE;(ii) TUTUROR CREANTELOR (DREPTURILOR DE INCASARE ) DECURGAND DIN ACTIVITATEA SA PROFESIONALA IN LEI SI IN VALUTA CARE CONSTITUIE SURSA EVALUARII , ACORDARII SI MENTINERII CREDITULUI SAU DECURGAND DIN ORICE ACTIVITATE PROFESIONALA DESFASURATA DE IMPRUMUTAT(SUB REZERVA CA, PANA LA INTERVENIREA UNUI CAZ DE NEINDEPLINIRE,.....

Și în email ce era trecut? Nu reiese că aveți ipotecă pe casă. Cel mai bine obțineți un extras de carte funciară (cautați pentru că pot fi obținite și online)

vali19815 a scris:

da ....acum citesc atent….
1.Imprumutatul este de accord sa garanteze plata integrala ,exacta si la timp a Obligatiilor financiare cu :
(A) o ipoteca imobiliara,deplina si neafectata de conditii ,asupra;(i)IN PATRIMONIUL ACESTUIA IN PERIOADA CUPRINSA INTRE DATA INCHEIERII CONTRACTULUI BUNURILOR MOBILE ALE IMPRUMUTATULUI CU O VALOARE DE PESTE 500 LEI EXISTENTE IN PATRIMONIUL ACESTUIA IN PERIOAD CUPRINSA INTRE DATA INCHEIERII CONTRACTULUI SI DATA ACHITARII INTEGRALE A TUTUROR OBLIGATIILOR FINANCIARE;(ii) TUTUROR CREANTELOR (DREPTURILOR DE INCASARE ) DECURGAND DIN ACTIVITATEA SA PROFESIONALA IN LEI SI IN VALUTA CARE CONSTITUIE SURSA EVALUARII , ACORDARII SI MENTINERII CREDITULUI SAU DECURGAND DIN ORICE ACTIVITATE PROFESIONALA DESFASURATA DE IMPRUMUTAT(SUB REZERVA CA, PANA LA INTERVENIREA UNUI CAZ DE NEINDEPLINIRE,.....

Va multumesc! Merg acum la banca sa mai intreb inca o data....asa imi trebuie daca nu sunt atenta si nu cunosc fff bine termenii bancari...ideea e ca as dori sa fac cartea funciara pentru a-l vinde si nu stiu daca acest credit ma incurca cu ceva....
Păi dacă nu avea carte funciară, nu aveau cei de la bancă unde să noteze și să facă publică ipoteca imobiliară. Extrasul de carte funciară nu îl luați de la bancă, ci de la Biroul de carte funciară. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)
Doua credite ipotecare, acelasi creditor mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, Am doua credite ipotecare la acelasi creditor. Am ales ca pentru unul sa nu imi mai platesc ratele. Poate creditorul, la declararea scadenta ... (vezi toată discuția)
Contract notarial pentru imprumut cu garantie imobiliara mirela_lucica mirela_lucica Buna ziua ! As dori sa pun cateva intrebari ,si daca se poate sa aflu ceea ce ma intereseaza ! Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani , cu contract la ... (vezi toată discuția)