avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate AnaRx

Activitate AnaRx

Bună ziua! Tatăl meu are o soră ce a decedat in 2020. Aceasta era văduvă și avea casă pe numele ei. Unicul fiu al acesteia se recăsătorește a 3 a oară in 2020 și nu are copii din această ultimă căsătorie. Anterior are 3 copii, din celelalte căsătorii. După moartea mamei sale nu a facut succesiune, dar a locuit cu actuala nevastă în casa mamei decedate. In anul 2021 moare și el, fiul acesteia. Cine sunt moștenitorii? Fratele mamei sale, adică unchiul, are vreun drept? Dar actuala soție? Mulțumesc mult!!!
Buna ziua, impreuna co sotul avem un contract de vanzare- cumparare a unui apartam Anl, pe care l platim in rate timp de 20 de ani, la Primarie. Pana acum am platit, in 4 ani, aproape 1/3 din valoarea locuintei. Parintii mei mi ar putea da inca 1/3 din suma, urmand ca sa ne mai imprumutam (eu cu sotul), prin credit de nevoi personale, inca 1/3, ca sa achitam mai repede aptm. Cum ar trebui sa faca mai bine parintii mei, sa facem act de donatie bani la notar, ptr a dovedi ca am platit acea suma din banii lor, in cazul de ...Doamne fereste...a unui partaj? Sau exista alta solutie? Va multumesc frumos!