Asa ma gandeam si eu.
Intre timp am facut o adresa decanului Universitatii si raspunsul a fost foarte evaziv: "conform reglementarilor legale" ... trebuie sa depun acea Nota de lichidare pentru a putea ridica diplomele in original. Care sunt aceste "reglementari legale" doar decanul stie.
Nu sunt genul care sa se lase calcat in picioare, si nu e primul caz in care imi cer drepturile, si pana in prezent s-a dovedid ca am avut dreptate.
De profesie sunt inginer in stiinta calculatoarelor si vreau sa stiu sigur daca cererea mea este indreptatita, pentru ca sunt pur si simplu dezgustat cand vad cum unii isi fac legea si regulile lor fara sa le pese de timpul si banii celorlalti.
Multumesc cora2006 pentru sfaturi.
Motivatia a fost ca nu am fisa de lichidare. Cand voi duce fisa de lichidare imi va da diplomele in original.
Nu as fi avut nimic de obiectat sa nu imi elibereze diploma de master, pe acelasi motiv.
Nu inteleg de ce imi retin acte care imi apartin si nu au fost eliberate de ei.
Am absolvit masterul in cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu iar la ridicarea Diplomei de master secretara a refuzat sa imi restituie Diploma de licenta si Diploma de bacalaureat, in original, pe motiv ca nu am dus "Fisa de lichidare", adica o foaia cu semnaturi ca nu am restante la camin, biblioteci, taxe de scolarizare, etc.
Fiind salariat si neavand domiciliul in Sibiu imi este foarte greu sa umblu dupa acele semnaturi ca sa dovedesc ca nu sunt "un infractor". Pe de alta parte am nevoie urgenta de cele doua acte in original, care imi apartin.
Intrebarea mea este daca are temei legal refuzul secretarea de a-mi returna actelediplomele in original?