avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate mold

Activitate mold

Multumesc pt ajutor.Situatia e mai complicata, pt ca autorizatia de constructie a fost eliberata in 2004, si numai acum am vazut ca Primaria a eliberat autorizatia FARA acte justificative, cum ar fi: 1. acord vecini, 2. nerespectand Codul Civil, 3. declaratia pe proporia raspundere , am ramas uimit. Acesta era motivul pt care era " CONFIDENTIAL". Intrebarea este: ce se mai poate face?
Solutia a venit de la INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTIi : Primaria este OBLIGATA sa prezinte autorizatia de construire, conform L 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public.
Buna ,

Am solicitat de la o Primarie, o copie a autorizatiei de constructie a vecinului meu, si am primit un refuz pe motiv ca autorizatia de constructie a vecinului e " CONFIDENTIAL si se refera la o alta gospodarie" .

Vecinul a demolat gardul comun, si a construit o casa nerespectand art. 612,613,615 din Codul civil.

Asi dori sa va intreb:

1. daca Autorizatia de constructie a vecinului este confidential?
2. cum asi putea obtine o copie a acestei autorizatii si a actelor care au stat la baza emiterii acesteia?

Va multumesc,Calin.