avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruM90

Activitate AlexandruM90

Stimate domnule avocat, Voinea, aveti perfecta dreptate, ca legile nu sunt puse '' la misto ''.Insa, incerc sa gasesc un raspuns de la aceasta comunitate, nu trebuie sa mi se zica indirect ca am gresit, sunt costient de asta, cu toate ca trebuia sa fiu constient inainte de a ma urca la volan..Deci eu nu figurez momentan cu alte dosare penale.Tot ce pot spune la momentul actual, este ca dosar penal, 100%, am de acum 2 zile, cand am fost oprit si testat cu 1.30mg/l. Orice om raspunde in fata legii fata de greseli, insa as dorii, de la dvs, om al legii, ce reprezentati omul simplu in fata organelor de judecata, daca as fi al dvs client, ce mi ati putea spune? Daca pot fi pedepsit cu executare..? Sunt constient ca cel putin suspendarea '' ma asteapta '' ..Si as vrea un raspuns.. Risc pedeapsa cu executare?
Nu inteleg o chestie. Eu am dreptul la conducere suspendat, mi se da permisul, si dupa sunt oprit in trafic pentru diferite contraventii, si la fel, sunt sanctionat cu pct penalizare, respectiv amenda, la fel, mi se inapoiaza permisul si eu nu am dreptul de a circula pe drumul public? Specific, chestia anterioara cu alcoolul la volan, a fost acum 4 ani de zile..
Intr-un cuvant, risc sa-mi ispasesc o pedeapsa cu executare?
Va multumesc pentru atentia acordata dle Razvan. Insa tin sa precizez, ca si inainte de a mi se suspenda permisul si a mi se face dosar penal pentru alcoolemie la volan, am mai fost oprit in trafic pentru viteza si centura, si, de fiecare data, mi se dadea permisul inapoi.Adica, nu pot sa ma incadrez, conform articolelor penale ca am si condus fara drept de circulatie, atata timp cat mi se aducea permisul dupa verificare..
Va salut cu respect! Acum cateva zile am fost oprit in trafic pentru control de rutina, si greseala mea, a fost sa conduc pe drumul public dupa ce am consumat alcool, mai exact, etilotestul a afisat valoarea 1.30mg/l.. Am fost condus la centru de recoltare, insa am refuzat prelevarea de probe biologice.Acum 3-4 ani, la fel am avut ghinionul sa fiu cercetat penal, tot pentru acelasi lucru, alcool si conducerea autovehicului pe drumul public, insa, nici pana in zilele de azi nu am fost citat sa ma prezint la biroul rutier / judecatorie / s a m d, si am beneficiat de permis de conducere,pana acum cateva zile.. Am zis, sa vad, daca apar cu dosar penal pe '' portal.just.ro '', insa dosar penal pe numele meu nu am gasit. Intrebarea mea, daca ma puteti lamurii, la ce lucruri sa ma astept? Exista vre-un risc sa mi ispasesc pedeapsa cu executare..?Stiu ca am gresit, enorm de mult!! Astept un raspuns din partea dvs! Va urez o zi buna!
Va salut cu respect! Acum cateva zile am fost oprit in trafic pentru control de rutina, si greseala mea, a fost sa conduc pe drumul public dupa ce am consumat alcool, mai exact, etilotestul a afisat valoarea 1.30mg/l.. Am fost condus la centru de recoltare, insa am refuzat prelevarea de probe biologice.Acum 3-4 ani, la fel am avut ghinionul sa fiu cercetat penal, tot pentru acelasi lucru, alcool si conducerea autovehicului pe drumul public, insa, nici pana in zilele de azi nu am fost citat sa ma prezint la biroul rutier / judecatorie / s a m d, si am beneficiat de permis de conducere,pana acum cateva zile.. Am zis, sa vad, daca apar cu dosar penal pe '' portal.just.ro '', insa dosar penal pe numele meu nu am gasit. Intrebarea mea, daca ma puteti lamurii, la ce lucruri sa ma astept? Exista vre-un risc sa mi ispasesc pedeapsa cu executare..?Stiu ca am gresit, enorm de mult!! Astept un raspuns din partea dvs! Va urez o zi buna!