va multumesc pentru raspuns...
mai am o intrebare si daca mi se acorda acest timp de preaviz de 15 zile iar eu nu ma pot prezenta ce se va intampla in acest caz...
va multumesc inca odata
va multumesc pentru raspunsul venit atat de repede...
ma aflu venita in cipru,la sotul meu care a obtinut aici un contract de munca...se poate trimte de aici hartia pt munca cu confirmare de primire?si ce fac in acest caz cu preavizul avand in vedere ca nu ma mai incadrez in cele 15 zile...?
pe data de 1august termin cic...in timpul acestui concediu mi-am schimbat domiciliu in alta localitate si vreau sa ma angajez in noul oras.cand voi termina concediul...
am trimis printr-o colega hartie la fostul loc de munca pentru intoarcerea la locul de munca si respectiv penrtu incetarea activitatii.dar nu au vreut sa primeasca aceste hartii pe motiv ca nu m-am prezentat personal si in plus au zis ca...conform legii sunt obligata sa ma intorc sa lucrez cateva luni la fostul loc de munca altfel imi va fi desfacut contractul de munca cu litera i...as dori sa imi spuneti daca exista acesta lege care prevede obligativitatea intoarcerii la fostul loc de munca...si ce lege este(nr...si an) si pot face...in acest caz...avand in vedere ca am schimbat domiciliu