avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaPT

Activitate CristinaPT

Am luat in chirie, si ma ocup sa schimb destinatia in CF, din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica deoarece voi deschide o cafenea. Am certificatul de urbanism, unde scrie ca trebuie acorduri de la vecini. Am obtinut acordurile celor 12 vecini pt schimbare CF si amplasare firma luminoasa, insa unul dintre apt este in proprietatea Statului Roman, in administrarea operativa a Consiliului local Mun Cluj-Napoca. Ce fac in acest caz, cum obtin acord de la ei? Nu stiu in ce directie sa o iau. Multumesc in avans!
Doresc sa schimb destinatia unei locuinte din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica. Spatiul face parte dintr-un imobil cu curte interioara cu mai multi vecini. Locuintele direct afectate pe orizontal si vertical sunt ale aceluiasi proprietar ca al spatiului unde voi face eu alimentatie publica (am inchiat acest spatiu de la proprietar). Nu exista o asociatie de proprietari infiintata. Ce acorduri de la vecini am nevoie pt schimbare destinatie si amplasare firma luminoasa? Cati vecini trebuie sa dea acordul?