avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimb destinatia unei locuinte din spatiu comercial ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimb destinatia unei locuinte din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica

Doresc sa schimb destinatia unei locuinte din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica. Spatiul face parte dintr-un imobil cu curte interioara cu mai multi vecini. Locuintele direct afectate pe orizontal si vertical sunt ale aceluiasi proprietar ca al spatiului unde voi face eu alimentatie publica (am inchiat acest spatiu de la proprietar). Nu exista o asociatie de proprietari infiintata. Ce acorduri de la vecini am nevoie pt schimbare destinatie si amplasare firma luminoasa? Cati vecini trebuie sa dea acordul?
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:58, 14 Septembrie 2020
ce asociatie de proprietari daca toate apartamentele sunt ale aceluiasi om? va trebuie acordul proprietarului, dar e de preferat sa faceti act aditional la contractul de inchiriere, fiindca in functie de modificarile ce le veti face, poate va va trebui autorizatie de construire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Aviz schimbarea destinației locuințelor. frasier frasier Aviz schimbarea destinației locuințelor. Comitetul executiv din cadrul asociației de proprietari este obligat să acorde acest aviz scris (prevăzut la art ... (vezi toată discuția)