avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate LeoRamona76

Activitate LeoRamona76

A spus că nu se încadrează deoarece venitul de la grădiniță față de cel de la școală este mai mic
Buna ziua! Cum se poate ca un copil sa primeasca card eucational iar celalalt nu?
Am o fata in clasa I iar baiatul la gradinita!Fata a brimit iar baiatul nu ,deoarece zic ei NU SE INCADREAZA!
Cum vine asta avand un singur salar care este minimul pe economie si alocatiile.
Multumesc anticipat!
Pe casa sunt trecuți socru meu și sora lui (ambii decedati) taxele și impozitele sunt plătite. Problema este ca moștenitorii rămași în viata(soțul meu și varul lui) nu sunt de acord cu succesiunea. Varul sotului nu este de acord sa imparta mostenirea si nu dorește sa ii dea nimic sotului,nici măcar sa între în casa nu îl.lasa

gi-jane2 a scris:

succesiunea mortului proprietar al casei, aia dezbateti. mostenitori- sotul dvs, sor-sa si nepotul.
exista acte de proprietate la casa asta ? pe ce nume ? plateste careva impozit ?

Nu va supărați,dar la notar ce sa facem? Succesiune de pe socru pe soț? Sau ? Ca nu prea înțeleg? Mulțumesc frumos!

gi-jane2 a scris:

mergeti la notar , nu mai stati dupa el.. o sa il citeze, nu o sa vina, va da incheiere si mergeti in instanta.

Am incercat prin toate metodele sa vorbim cu el dar nu am gasit nici o cale. Nici macar nu ne lasa sa intram in casa ,el locuieste acolo deja de foarte mult timp,neavand succesiunea facuta dupa mama lui. Sinura solutie care o vom face este in instanta. Va multumesc pentru raspuns!
Casa este a socrului si a surorii lui(amandoi sunt decedati ) sotul mai are o soara dar pe ea nu o intereseaza absolut nimic. Nu putem merge sa dezbata mostenirea pt ca varul sotului nu este de acord spunand ca nu vrea sai dea nimic sotului,cu toate ca au jumate jumate dupa parintii lor
Casa socrului este mostenire de la tatal lui. acolo au crescut socru si sora lui.AMbii sunt trecuti pe casa. Acum ambii sunt decedati (socru si soara) si au ramas cop[ii lor adica sotul meu si varul lui. Dar acesta refuza vehement sa ne dea actele pt a face succesiunea (au trecut mai bine de 20 de ani de cand au decedat parintii lor)
Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un copil?Cum putem afla daca acel copil este si el mostenitor deoarece acesta neaga total sa imparta cu sotul mostenirea. Adica nu avem acces la acte,la nimic. Cum putem afla daca respectivul copil al matusii este legitim,deoarece el nu apare niciunde in acte.Iar noi credem ca el nu este copilul matusii. Va multumesc! Imi scuzati modul de exprimare.