avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate Kristian varga

Activitate Kristian varga

Bună seară, am și eu o problemă mare! .

Deci .. mă numesc kristian am 20 de ani
Am avut o relație cu o fată de 15 ani și a rămas însărcinată, peste 4 luni trebuie să nască , și nu mai stă la mine , a plecat ,

Ce vreau să știu, cum fac să ajungă copilul la mine , ? Fata nu vrea să rămână la mine , deci nare condiții, baie, apă ,wc o au afară, stau într-o cameră 5 persoană , eu lucrez stau cu părinții , am condiții fix ce trebuie la bebe , , ce trebuie să fac casă o pot duce după ce naste sau îndeplineste câți va luni , copilul era cu acord , și casă se mută la mine i-ar am primit acord de la părinți , fata are probleme , sa aruncat de pe pasarelă , și acuma mă-sa are grija de ea , ex: angajată să aibă, grija de ea
Răspuns la discuția nu mai vreau sa stau cu mama
Bună seara am și eu o întrebare am 19 ani și prietena mea are 16 și jumătate părinții fetei o bat și nu o lasă în pace pentru că este împreună cu mine și mă face de tot.. Părinții fetei Și că așa țigan sunt etc. , mă poate ajuta cineva? cum reușește fata să se mută la mine? Fără acordarea părinți ea umplă la școală eu lucrezi deci vreau să termină școală și o ajut în ce pot în legătură cu școală și scopu iei în viața