avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate pirvu.adrian87

Activitate pirvu.adrian87

Total de acord cu dumneavoastra. Sunt de acord sa sa se decida de toti locatarii, macar stiu ca asa este legal si nu cum s-a procedat acum, adica totul facut tacit, pe la spate, fiind informati doar persoanele apropiate "conducerii asociatiei".

Va multumesc,
Asa o sa fac.
Cu stima,
Adrian
Buna ziua,

Va multumesc de raspuns, foarte util. Total de acord cu articolele enumerate mai sus, din pacate nu s-a tinut cont de nici unul (mai ales articolul 36 care este cel mai sugestiv), tinand cont ca nici macar nu ni s-a transmis nimic pe nici o cale (verbala/scrisa etc.) la nici un locatar de la etajul 6. Data fiind situatia de fata, daca cele 3 apartamente/din 4 (adca eu) imi cedeaza mie ghena de gunoi, ar fi o forma legala de care sa me leg pentru a obtine boxa?

PS: Personal asa vad lucrurile, prioritari sunt locatarii de la etajul 6, nu ar fi trebuit sa ne intrebe pe noi si daca nu vroia nimeni sa se mearga mai departe catre altecineva de la alt etaj, lasand deoaparte ilegalitatea care au facut-o.

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Locuiesc in Sectorul 6 intr-un bloc cu 10 etaje, la etajul 6. De scurt timp s-au scos ghenele de gunoi. La cateva zile distanta, fara a ni se comunica nimic, s-au montat usi metalice la toate etajele) si totodata s-au dat spre inchiriere (urmeaza a se da, insa s-a decis cine le inchirieaza). Scotandu-se ghenele de gunoi, am fost la presedinta scarii si am intrebat cum se procedeaza sa inchiriez boxa de la etajul meu, la care mi s-a transmis ca aceasta deja a fost alocata unei persoane de la un alt etaj). Mentionez faptul ca nu am fost contactat de nici un fel, nici telefonic, nici verbal, eu si nici un vecin de la etajul 6, lucru total nefiresc deoarece noi suntem prioritari fiind un spatiu comun pentru etajul nostru. In cele din urma am vorbit cu locatarii de pe etajul meu si de comun acord am stabilit ca sunt de acord sa imi cedeze mie ghena de gunoi. Cum as putea sa o castig legal, tinand cont ca asociatia de locatari a luat decizia de a da-o la alt etaj si fara a ne intreba pe nici unul dintre noi. Mentionez ca intre timp am facut cerere si am solicitat-o, inclusiv am cerut documente justificative pentru a vedea in ce baza s-a luat aceasta decizie.

Ce as putea face in continuare daca nu cedeaza? Nu este normal ca locatarii etajului meu sa fie prioritati?

Multumesc anticipat.