Buna ziua
Va cer sfatul pentru mama mea.
Are varsta de 64 ani si o vechime in campul muncii de 10 ani.
In acest moment are probleme de sanatate , este cardiaca si are artrita reumatoida , se deplaseaza destul de greu.
As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa primeasca vreo indemnizatie.
M-am interesat si de varianta de a cumpara vechime dar ar insemna o suma foarte mare .
Exista vreo varianta sa primeasca un ajutor pentru cei 10 ani lucrati?
Stiu cazuri de persoane care beneficiaza de ajutor desi au lucrat pana in 10 ani..stiu ca legea specifica pragul de 15 ani.
Si voiam sa va mai intreb daca are vreo importanta faptul ca mama are 2 hectare teren extravilan , asta in cazul unei anchete sociale ..
Buna ziua
O persoana care are varsta de pensionare ,respectiv 63 de ani dar care nu are decat 10 ani de cotizatie poate sa beneficieze de vreo pensie sau ajutor?
Am fost la Casa de Pensii din Arges insa mi s-a spus ca nu benefizciez de nimic,nici pensie de invaliditate si chiar daca as depune dosarul s-ar refuza 1000%.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc
Buna seara
Am in apartamentul de deasupra niste chiriasi ingrozitori! Petreceri in fiecare weekend!
Este si ciudat si recalcitrant chiriasul asa ca nu prea imi vine sa i bat la usa.
Daca chem politia dureaza minim o ora pana vine si mai ai si ghinionul sa ii spuna cine a facut reclamatie.
Cu proprietarul nu pot sa iau legatura.
Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam inchirierea apartamentului fara declararea contractului la Anaf.
Locuiesc in Pitesti
Multumesc pt raspunsuri