Buna seara! Va multumesc frumos pentru raspuns! Nu mi se pare corect ca asociatia sa aiba dreptul la incasat bani de pe proprietatea mea iar eu sa raman doar cu pagubele!! In cazul acesta nu voi fi de acord nu voi semna nimic, am sa cer sa dea totul jos si sa imi repare izolatia exterioara care mi-au distrus-o, actionand in instanta si cer daune pentru distrugere proprietate privata! Deci nici asociatia fara semnatura mea nu poate face nimic! Multumesc mult inca odata pentru raspunsul dumneavoastra,o seara cat mai placuta!
Buna seara! Locuiesc la etajul 1 iar de curand fara nici o autorizatie sau acordul meu, cei de la farmacia de la parterul blocului au gaurit balconul si au pus panouri luminoase plus o cruce mare luminoasa care imi bate in geam. Precizez ca nu eram in oras cand s-a intamplat. Am facut sesizare la Politie. Au zis ca daca ajungem la o intelegere e ok. Administratorul farmaciei vrea sa facem o declaratie la notar contra unei sume anuale...intrebarea mea este: exista vreun draft de contract de inchiriere a spatiului respectiv,adica al balconului personal exterior? Nu stiu care sunt procedurile si nu vreau sa fac ceva gresit. Va multumesc anticipat, astept un raspuns!
VA MULTUMESC FRUMOS!! Deci pana la urma exista o lege care sa ma oblige sa platesc si din veniturile ocazionale gen premii sau bonusuri??? Doar din salariul net 1/4 ...asa scrie in legislatie! Atasez si inscrisul respectiv aici. [ 2] La stabilirea cuantumului obligației de întreținere pentru minori, sunt luate în calcul doar veniturile cu caracter permanent nu și cele întâmplătoare cum sunt diurna, remunerațiile acordate pentru efectuarea orelor suplimentare, indemnizaţiile de deplasare, de transfer, sporul pentru condiţii deosebite de muncă etc.
Buna ziua! Am platit pensie alimentara timp de 17ani la zi....Copilul area cum 23 de ani nu mai urmeaza nici un curs dar m-a dat la executor pentru recalcularea pe ultimii trei ani al venitului meu...Angajatorul le-a trimis inclusiv venitul net plus toate bonusurile si premiiile ...Este normal sa mi se puna proprire pe salar daca eu am platit 1/4 din venitul net fiind la zi cu plata?? Deci ma obliga acum sa dau si pe bonusurile obtinute din urma pana in prezent! Astept raspunsul dumneavoastra cu mare nerabdare si eventual legea sau aliniatul care specifica clar ca trebuie sa platesc 1/4 si din veniturile ocazionale precum bonus sau premii...Daca nu, atunci cui trebuie sa ma adresez sa pot face contestatie? M-au obligat si la plata cheltuielilor judecatoresti de 1320 de lei...MULTUMESC ANTICIPAT!!