As vrea sa sterg cu buretele tot, e foart greu..dar asta nu inseamna cu am scapare... sper si o sa fac tot posibilul sa iesim din viata asta toxica
Szekely Barna a scris:
Nu aveți cum să judecați trecutul. In acel moment a fost obtiunea Dvs și ați asumat. Credeți că puteți șterge cu buretele totul ,? Din păcate nu se poate.
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru , am inteles , fiecare sa si spuna opinia, e normal, eu am cerut un sfat, nu sa fiu criticata de parca ii iau eu drepturile copilului, vreau doar custodia exclusiva, sigur o pot castiga din moment ce consuma alcool , nu si exercita obligatiile de parinte, este un pericol pentru mine si chiar si pentru copil pentru ca nu ar fii normal ca el sa fie violent cu mine in preajma copilului, de aceea evit sa ma intalnesc cu ei si trebuie sa mi duc copilul la familia mea ca el sa poata vizita copilul, drumuri costuri plus riscul ca tatal meu este violent cu mine. Nu sunt egoista, ii vreau binele si copilului de aceea vreau sa termin legatura cu oameni toxici si pentru ea nu numai pentru mine, este complicat si trebuie vorbit cu un avocat, nu stiu ce suma mi ar trebuii pentru asta.
Cred ca nu intelegeti despre ce e vorba domnule Dapix, este vorba in primul rand de violenta in familie, ce vi acum sa imi spui tu mie in calitate de ce? Ca vad ca nu esti nici avocat si in al doil ea rans esti barbat, n ai cum sa inteleti, ce drepturi sa aiba copilul meu? ca m am culcat cu un om, a iesit un copil si am fost mama si tata pentru copilul asta 6 ani si sa vina el sa si ia ce drepturi, da obligatiile unde sunt? Nu iau copilul meu drept o jucarie, da pana la urma ma..pe ele de hartii , le rup si fac cumva de fug cu copilul pe alt continent si nu ma mai intorc in tara asta de rahat, tu stii cum e sa fii o mama disperata, o mama agresata de toata familia continuu, agresata de tatal copilului? Stii ce inseamna ca de la 17 ani de cand am copilul ca am trait prin iad si foc? Pentru ca nici familia mea nu a fost de acord sa ma despart de el chiar daca ma batea, si dupa toate cele sa trec peste si sa ma gandesc ca e dreptul copilului sa aiba un tata denaturat nu? ii mai fac si program de vizita mai platesc si peste 1000 de euro tot eu domiciliul copilului si gradinita privata, si el e tata? N are venit impozitavil deci nu e obligat sa dea decat 350 de lei.
- editare limbaj jignitor -
Problema este ca doar eu imi exercit datoria de parinte, fiind jignita si amenintata de el, ma jogneste pe mine pe actualul sot , ne ameninta dar din nimic, doar pentru ca consuma alcool, cu ce sa si exercite el datoria ca nu are unde sa ia copilul daca instanta ii face program de vizita, ar fii culmea ca omul mai vrea si sa ii aduc copilul la nas, eu m am saturat sa fiu legata de un om care imi face rau mie imi primil rand, ma termina psihic de nu mai sunt in stare nici de copil, nu se poate trebuie sa fie ceva ca sa l scot de tot din drepturi altfel eu nu mai am viata si nici macar nu este o influenta buna pentru copil, eu incerc sa ii ofer o educatie buna si el vorbeste ca pe fere...Regret foarte mult ca am facut copilul cu el dar ce sa fac.. nu aveam minte la 16 ani
Buna seara! Am o fetita de 6 ani, m-am despartit de tatal fetei de 5 ani(necasatoriti) pana in momentul de față a fost lipsa in viata copilului, nu m a ajutat mai cu nimic, nu si a facut datoria de tata, sunt amenintata de el, a fost violent cu mine si in timpul sarcinii doar ca nu am depus plangere fiind si minora si fara sa stiu ce as putea face, sunt o mama disperata..el vrea doar sa ma incurce sa nu pot parasii țara, copilului a trebuit sa ii platesc si gradinita privata pentru ca el nu are venit impozitabil , a trebuit sa lucrez in domeniul videochatului sa scap de familia mea si sa i pot oferii copilului un trai decent, vreau sa l scot din drepturi si fara pensie alimentara, nu vrea sa renunte la custodie, nu are deloc conditii pentru copil si nici nu este interesat de el intrucat doar sa mi faca mie rau.. am nevoie de un avocat sa deschid proces doar ca mai intai vreau sa fiu sigura ca nu o sa pierd si eu custodia din cauza domeniului, momentan nu lucrez, doar actualul soț cu car urmeaza sa am un copil si vrea sa ia si fetita in custodia lui.. Va rog si multumesc daca se poate raspunde la mesajul meu!
Salariul lui este undeva intre 1300-1600 de lei, am calculat cat ar trebuii sa imi dea lunar dar sincer si cand avea 3500, tot 300 de lei primeam...instanta stabileste o suma dar sincer orice om este constient ca nu traieste un copil cu suma aia o luna.
Buna, ma numesc Violeta si am un copil de 1 an si 9 luni, din motive personale am ales sa ma despart de tatal copilului fapt care prin urmare a adus neglijarea tatalui fata de copil, din Decembrie 2019 imi cresc copilul singura , singurul venit este doar alocatia de la stat plus maxim 300 de lei din partea tatalui si nici aia nu sunt oferiti in fiecare luna. Nu se intereseaza de copil dar nici financiar nu vrea, doar adreseaza injurii, jigniri si amenintari, am incercat sa nu mai apelez la el si sa imi cresc copilul singura, la cresa de stat m-au refuzat, la privat am incercat dar tatal nu voia sa plateasca o parte din plata lunara a cresei...Vreau sa il dau in judecata pentru pensie alimentara, am cautat fel si fel de locuri de munca, nu am cu cine sa las copilul pentru a ma duce la munca, am incercat sa lucram amandoi pe ture inverse ca sa ma pot duce si eu la munca dar dupa un timp nu a mai fost de acord, vreau sa stiu si eu care sunt procedurile pentru judecata si daca imi trebuie bani. Nu se poate asa ceva, ca un om sa nu isi asume partea lui, țin sa mentionez ca nu am fost casatoriti legal, copilul este recunoscut de tata. Sper sa vada cineva intrebarea mea si sa ma ajute cu un sfat. Sunt mama si tata singura!