avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate mimi2202

Activitate mimi2202

Multumesc foarte mult.
Buna ziua, am primit un raspuns pertinent la prima intrebare si multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
Mai am o intrebare, daca ajung in instanta si-mi dau fratele in judecata pentru succesiune si vanzarea apatamentului, ce trebuie platit pentru asa ceva. Am fost sfatuita sa-mi iau si un avocat. La cat s-ar ridica partea financiara pentru a face acest lucru impreunna cu sora mea, ce taxe sunt de platiti si cam cat costa onorariul avocatului. Multumesc anticipat.
multumesc
Suntem 3 frati si parintii sunt decedati. Eu si sora mea dorim sa facem succesiunea pentru a vinde apartamentul parintilor si a ne imparti in mod egal banii comform legii si evident legal prin notar. Fratele nostru sta in mod abuziv in casa parintilor si nu doreste sa mearga la notar sa facem succesiunea, deoarece fiind somer de 30 de ani nu mai are casa si noi l-am lasat acolo pana am gasit cumparator la apartament. Cum sa procedam pentru ca de vorba bune nu se poate cu el?! Ce putem face pentru a face succesiunea si a putea vinde apartamentul. Stiu ca putem sa-l dam in judecata dar pierdem clientul la apartament , intelegand ca dureza foarte mult tim chemarea lui in instanta. astept o indrumare. multumesc anticipat!