avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am primit un raspuns pertinent la prima ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am primit un raspuns pertinent la prima intrebare ...

Buna ziua, am primit un raspuns pertinent la prima intrebare si multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
Mai am o intrebare, daca ajung in instanta si-mi dau fratele in judecata pentru succesiune si vanzarea apatamentului, ce trebuie platit pentru asa ceva. Am fost sfatuita sa-mi iau si un avocat. La cat s-ar ridica partea financiara pentru a face acest lucru impreunna cu sora mea, ce taxe sunt de platiti si cam cat costa onorariul avocatului. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mimi2202 , utilizator 11:02, 3 Octombrie 2020
trebuie sa plătiți taxa judiciara de timbru la valoarea pretențiilor.calculul estimativ il puteti face și pe portaljust.ro.

În ce privește onorariul avocatului depinde de complexitatea cauzei, tarifele practicate de fiecare avocat.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul unui divort (2010) Mariana Lenuta Mariana Lenuta Buna ziua. As avea si eu o intrebare ?!? Cat mai costa un divort in ziua de astazi ? _____________________________________ MULTUMESC ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta Garname Garname Am si eu o intrebare legata de costurile procedurilor de rezolvare a unor probleme de succesiune in instanta, daca asa se numeste.. Este vorba de doi frati ... (vezi toată discuția)
Partajarea dupa succesiune daniel1965 daniel1965 buna seara, as dori sa stiu cat ma va costa daca ajung in instanta onorariul si taxele, suntem 3 frati si in urma decesului mamei am facut succesiune, doar eu ... (vezi toată discuția)