avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate staty_ok

Activitate staty_ok

Multumesc o seara frumoasa!
Unde si cum solicit consultarea dosarului? Imi cer scuze stiu ca nu m am exprimat suficient de corect, banuiesc ca ati inteles ce am vrut sa spun, multumesc!
Da dar nu a inceput ancheta penala...au trecut 2 ani si nu ma cautat nimeni personal si prin posta nu am primit nimic, poate mai dureaza 2 3 5 ani, plus ca am schimbat si nr de telefon...nuh daca ar trebui sa anunt la politie, ma gandeam daca pot afla ce am declarat pana se misca ceva...eu fiind pe alta planeta nu imi amintesc nimic...
Puteti sa detaliati va vog, chiar nu ma pricep din cauza asta am cerut sfat pe avocat.net.
Este un singur parchet sau sunt mai multe?
Nu pot face o consultarea sau o cerere cum ati spus dvs. a dosarului la udriste sau de la sectia de politie? dar nici sectia de politie nu stiu care e, ce stiu e ca fapta sa petrecut in sectorul 3. Am numele politistului de la udriste pe amenda primita, din ce imi dau seama acesta mi-a luat declaratie, in rest chiar sunt confuz nu stiu cum sa fac, oricum multumesc si apreciez!
Multumesc, dar cum aflu care este procurorul, momentan nu a inceput ancheta penala au trecut 2 ani de atunci si nu ma contactat nimeni personal si nici prin posta nu am primit nimic, oricum apreciez si multumesc pentru raspunsul dvs.
Buna ziua, cum pot afla in calitate de inculpat ce am scris intr-o declaratie data la udriste, eu fiind in stare de ebrietate avansata nu mai stiu ce am scris, precizez ca am condus sub influenta alcolului si am facut accident pe o proprietate privata. Multumesc!
Buna ziua,
Daca radiez masina de la fiscal si cumparatorul nu o inscrie nici la fiscal nici la politie, cumparatorul este obligat sa plateasca impozitul daca nu declarat masina?
Ce se poate intampla in aceasca situatie in cazul meu si in cazul cumparatorului?