avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate Vicky77

Activitate Vicky77

Răspuns la discuția Razbunarea unui tata
Da, exista o hotarare judecatoreasca prin care tatal ia copila in primul si al treilea weekend. Am trecut pana acum peste faptul ca fostul sot ma denigreaza in fata fetitei de fiecare data cand aceasta merge la el. Dar lucrurile nu mai pot continua asa.Cred ca a sosit momentul sa iau masuri....
Răspuns la discuția Razbunarea unui tata
Va multumesc pentru sfaturi!
Cred ca voi face ceea ce mi-ati sugerat, si nu pt a-mi lua revansa in fata fostului sot, ci pt a evita pe viitor alte gesturi malefice... Copilul meu sufera foarte mult, desi am incercat prin toate mijloacele sa ii explic ca nu s-a intamplat nimic grav si ca in scurt timp parul o sa creasca la loc... Tatal ei a pacalit-o atunci cand a tuns-o spunandu-i ca a doua zi o sa aiba parul mult mai lung si mai frumos decat a lui mami. Fetita cred ca nici nu a realizat ce i se intampla pana cand nu a ajuns acasa si s-a vazut in oglinda.
Nu vreau ca fetita sa-si urasca tatal, eu sunt convinsa ca nu a facut-o pt a-i face rau copilului, ci mie, dar tot mi se pare un gest nefiresc pt un tata. As vrea ca pe viitor fostul sot sa poata vedea fetita doar in prezenta mea. Astfel ma asigur ca nu va mai putea sa-i faca rau...Credeti ca as putea obtine acest lucru?
Imi permit sa va retin atentia cu un subiect relativ...diferit....
Nu stiu daca ceea ce a facut fostul meu sot poate cadea sub incidenta juridica, dar poate cineva ma ajuta cu un sfat. Sunt o mamica divortata, care are o fetita de aproape 5 anisori. Pana aici nimic neobisnuit... Divortul a trecut, la fel si procesul de incredintare a minorei, urmat de cel pt dreptul de vizitare....Cand am crezut ca totul s-a sfarsit si nu mai exista loc de sicane s-a intamplat ceva cu totul nefiresc. Dupa weekendul trecut, petrecut cu tatal ei, fetita mea s-a intors acasa rasa in cap. Tot parul ei blond, lung si frumos a disparut ca prin vis.... Tatal a motivat ca asa cum eu am hotarat toamna trecuta la ce gradinita merge copila, tot asa a decis si el ca fetita NU TREBUIE sa aibe parul lung.... Ce pot face in aceasta situatie in care ma simt neputincioasa? Fetita plange si e foarte afectata (spune ca e urata, ca arata ca un monstru, ca nu vrea sa mai iasa din casa ca sa nu o vada lumea). Spune ca nu vrea sa mai mearga niciodata la tatal ei. Cum pot impiedica pe viitor astfel de incidente? Si ce pot face daca fetita nu va mai dori sa mearga in weekend la el?Sa o oblig doar pt a nu avea eu probleme juridice? Sunt convinsa ca vointa unui copil asa de mic nu va fi luat in seama de nicio instanta (de parca la varsta asta nu ar avea si copiii personalitate, de parca nu le-ar pasa de felul cum arata...).
Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat....