avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Maya-Sofia

Activitate Maya-Sofia

In decizie este specificat doar ca se anuleaza decizia luata de Tribunalul Zarnesti,ramane amenda in jur de 10 lei pe zi,cam 3000 de lei,sa fiw achitati in 60 de zile,si 2 ani fara drept de conducere. Pe 12 februarie trec cei 2 ani de la data deciziei,si totusi cei de la DRPCV i-a refuzat inscrierea pe motivul reabilitari? Unde ar putea face asta? Ce ar trebui facut? Am luat legatura ai cu avocata de atunci si dansa la fel a zis ca nu e normal si nu stie de ce,dansa a spus ca ar trebui sa facem o plangere sau reclamatie impotriva celor DRPCV
Buna seara! Am si eu nevoie de unele informati cine ma poate indruma! Se da urmatorul caz: individ prins la volan fara permis si etc,prima abatere,dat un verdict de la Judecatoria Zarnesti in care trebuia sa se prezinte la Probatiune Bv pt perioada suspendării si amendă, in urma unul apel din data de 12 februarie s-a anulat unele din obligati si a ramas cu amenda si suspendare pe 2 ani. Nespecificand in decizie, avocatul nu a informat clientul daca mai trebuie sau nu sa mearga la Probatiune,ambii stiind ca s-a anulat,nu specifica nicaieri de asta. Bun... mai departe. Individul doreste sa dea din nou de permis,a reusit sa programeze examenul scris pentru data 17 februarie,urmand testul la volan. Toate bune si frumoase,el a platit amenda respectiva,nu are nimic gresit in ultimii 2 ani,s-a prezentat cu dosarul condamnarii la Directia regim permise de conducere si probatiuni,de acolo a primit raspuns ca "poate sustine examenul auto dupa inlaturarea prin reabilitare a consecințelor condamnarii".
Ma intereseaza cineva care s-a mai confruntat cu asemenea caz,ce are de făcut in continuare, ce poate face si unde sa meargă.
Multumesc anticipat!
Am inteles,multumesc frumos!!
Ce ma intereseaza este sa ma ajute financiar,daca tot isi doreste sa fie tata si sa tina legatura. Nu ma deranjeaza sa tina legătura dar daca tot are pretenții de la mine sa fiu la dispoziție cand vrea el sa ii vorbeasca sa si contribuie la cresterea ei nu doar cu numele.
Multumesc frumos
Multumesc frumos!!
Da,a fost recunoscut,el nici macar nu este in țară, am nevoie mereu de aprobare si semnatura de la el pentru gradinita,medic sau altele. Nu imi permit avocat,asta e problema,daca depun singura o reclamatie la Parchet nu pot sa ma reprezint singura? El este plecat de vreo 2 ani dincolo,de atunci abia de 3 ori mi-a trimis cate ceva.
Ce plangere pot sa depun sa il oblig pe tatal copilului sa plateasca pensia? Fetita il cunoaste,tine legătura, eu am alta relatie, si el alta din care mai are un copil. In 5 ani el nu ne-a prea anutat cu nimic,fetita sufera de un fel de rahitism,face kinetoterapie,am nevoie de ajutor. Am inteles ca trebuie sa depun o plangere la sectia de poliție,cum ar trebui formulata tinand cont ca noi nu am fost casatoriti si nici nu a fost obligat de lege sa ne dea pensie alimentara?
Multumesc anticipat!