avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate alexadr08

Activitate alexadr08

Buna ziua, am si eu o intrebare pt dvs. Am un SRL infiintat si nu dispun de fonduri pt a putea incepe afacerea, este vorba de o prima investitie de peste 15 mii euro. Am o ruda care este dispusa imi ofere aceasta suma imprumut prin intermediul unui contract de imprumut legal dar aceasta nu doreste sa crediteze societatea ci pe mine ca persoana fizica. Intrebarea mea este, cum ii voi mai putea plati esalonat datoria tertei persoana fizica daca eu pun acei bani din contul personal in contul firmei si demarez afacerea. Ii pot plati din contul firmei esalonat din vanzari? sau doar dupa ce scot profitul net trimestrial? si tertei persoane fizice ii dau inapoi datoria tot din contul personal unde trimite banii initial? Ma gandeam ca daca ar vrea sa crediteze direct societatea ii pot plati esalonat din rulaj/vanzari, dar asa nu stiu daca este posibil sa scot bani din firma ca sa ii achit dumneaei rata lunara. Multumesc!
Astept lamuriri. Multumesc mult!
Buna ziua,
Doresc infiintarea unei firme (srl) de import-export, import-export orice mai putin chimicale. Se poate deschide online? Ce acte imi trebuie, ce costuri sunt? Vreau sa fie totul facut ok pentru un legitimate business. De asemenea ce banci recomandati pt deschiderea cont pt firma? Se poate deschide online firma? Am nevoie de spatiu/adresa? Pot face pe adresa de locuinta casa bunicilor?
Multumesc anticipat!