avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se procedeaza in privinta infiintari unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se procedeaza in privinta infiintari unei societati comerciale SRL / firma

Buna ziua,
Doresc infiintarea unei firme (srl) de import-export, import-export orice mai putin chimicale. Se poate deschide online? Ce acte imi trebuie, ce costuri sunt? Vreau sa fie totul facut ok pentru un legitimate business. De asemenea ce banci recomandati pt deschiderea cont pt firma? Se poate deschide online firma? Am nevoie de spatiu/adresa? Pot face pe adresa de locuinta casa bunicilor?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
alexadr08, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lextor , utilizator 15:07, 20 Octombrie 2020
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

alte detalii
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună ziua,
Vă putem ajuta noi cu înființarea, găsiți detalii aici: [ link extern ] .
Procedura se poate desfășura online, fără probleme.
Aveți nevoie de spațiu pentru stabilirea sediului social. Se poate stabili sediul la imobilul bunicilor, însă aveți în vedere că proprietarii trebuie să semneze contractul de comodat.
O zi plăcută!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare depozit materiale de constructii aharmasel aharmasel Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare infiintarii unui depozit de materiale de constructii in mediul rural.Mentionez ca terenul pe care vreau sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un srl cu sediul la locuinta surorii mele Mz11 Mz11 Sediu SRL Vreau sa infiintez un SRL cu sediul la locuinta surorii mele. Acolo locuiesc si eu, insa ea este proprietar si m-a luat in spatiu. Eu o sa fiu ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)