avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare depozit materiale de constructii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare depozit materiale de constructii

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare infiintarii unui depozit de materiale de constructii in mediul rural.Mentionez ca terenul pe care vreau sa fac depozitul nu este proprietate personala , am un contract de comodat.Pot sa infiintez depozitul printr-un contract de comodat?As vrea sa-mi spuneti si ce avize am nevoie pt deschiderea depozitului.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: aharmasel , utilizator 19:21, 25 Martie 2016
Daca deja aveti firma infiintata cu sediul social la alta adresa, atunci acolo unde e adresa la care aveti contractul de comodat pentru depozit va infiintati si autorizati actibitate cu codul caen respectiv la registrul comertului punct de lucru.
Daca nu aveti nici srl-ul infiintat, aveti detalii la adresa [ link extern ]
Eu am deschis un ii pt un magazin, dar magazinul e in alta parte. aici unde vreau sa fac depozitul trebuie sa fac un alt contract de comodat, dar intrebarea era daca pot ridica cladirea pt depozit daca fac comodat?sau trebuie sa fiu proprietar?
Da. Puteti. Luati legatura cu cineva autorizat care sa va faca proiectul pentru constructie si amenajare spatiu. Ramane valabila treaba cu inregistrarea punctului de lucru la registrul comertului.
inca o intrebare: persoanele cu care eu fac contractul de comodat sunt mostenitori pe acel teren, dar nu au facut inca succesiunea.pot sa fac un contract de comodat intre mine si cei doi mostenitori?
Nu puteti.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)